Tyringe och PipeChain blir gemensamt varumärke under namnet PipeChain

Tyringe Konsult AB startade 1978 som konsultbolag inom allmän databehandling. 1985 flyttades fokus till EDI efter ett pilotprojekt med Volvo, och sedan mitten på 90-talet har även tull och transportadministration varit en stor del av vår verksamhet.

Tyringe och PipeChain har funnits och verkat parallellt på, till stora delar, samma arena under många år. Sedan 30 juni 2022 ingår Tyringe i PipeChain-gruppen. Tillsammans är vi nu ledande i Norden inom digitalisering inom Supply Chain-området. Vi finns till för att hjälpa våra kunder med ökad konkurrenskraft, ökad lönsamhet och ständig strävan att använda verksamhetens resurser för ökat värdeskapande. Detta är vår kultur och det vi brinner för.

1 december 2022 bytte Tyringe Konsult AB formellt företagsnamn till PipeChain SCM Tyringe AB. I början på oktober 2023 tar vi nästa steg i sammanslagningen och lanserar vår gemensamma varumärkesplattform under namnet PipeChain. Det innebär att våra logotyper slås samman (som illustreras i bilden nedan), Tyringe flyttar ut från adressen www.tyringe.com och in på vår nya gemensamma adress www.pipechain.com under affärsområdet Supply Chain Management (SCM).

Det finns naturligtvis ett mervärde i detta för er Tyringekunder. Samgåendet öppnar dörren för fortsatt utveckling, och det finns möjlighet att komplettera nuvarande lösningar med bland annat VMI-lösningar. På samma sätt finns ett mervärde för befintliga PipeChain-kunder som nu har möjlighet att komplettera med mjukvarutjänster från Tyringe, som till exempel tull- och transportlösningar.

Vi vill poängtera att vi fortfarande är samma organisation, vi har samma lösningar och samma support. Ni når oss på samma kontaktvägar. Nu ser vi fram emot att fortsätta resan tillsammans med PipeChain och er kunder.

Dela med vänner
Sök