Handel

Handel

Tyringe skapar smidiga EDI-lösningar för alla företag som sysslar med handel. Vårt användarvänliga system minskar felmarginalen och ökar lönsamheten.

Integrerade handelslösningar som skapar flyt i affärerna

Tyringe har skapat effektiva handelsflöden mellan olika affärssystem sedan 1980-talet. Vi hjälper flera av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med smidiga EDI-lösningar som gör kommunikationen med leverantörerna enklare och precisare. Vi sätter oss in i våra kunders verksamhet på djupet, för att förstå utmaningarna och hitta en lösning som minskar felmarginalen och ökar lönsamheten. Utöver dagligvaror så kan vi även hjälpa dig med det elektroniska handelssystemet Peppol.

Samma enkla arbetssätt med alla leverantörer

Idag kräver nästan alla stora handelsaktörer, särskilt inom livsmedelsindustrin, att deras leverantörer använder sig av EDI. Tyringes molnbaserade, användarvänliga systemlösningar integrerar automatiskt leverantörernas affärssystem med ditt, helt i enlighet med GS1, ESAP20 och andra kommunikationsstandarders riktlinjer. Fördelarna är många: datakvaliteten ökar med automatiserade lösningar, samtidigt som administrationen inte tar onödig tid i anspråk för dig och din personal.

Om du har leverantörer som inte är anslutna till EDI, så erbjuder vi en portal för leverantörs-EDI. Från portalen tolkas, översätts och skickas informationen automatiskt vidare till ditt affärssystem. När alla leverantörer ser likadana ut i systemet blir det enklare att jämföra prislistor, lägga beställningar och granska orderbekräftelser.

Smidig godshantering

Våra integrerade systemlösningar hjälper också dig och dina leverantörer att skapa smidigare logistikprocesser. När affärssystemen pratar med varandra blir det enklare att märka godset rätt, vilket i sin tur gör det lätt att skanna och kontrollera varorna mot leveransaviseringen. En automatisk logistikprocess sparar tid och minskar risken för att personalen råkar rapportera fel artikelnummer med felaktiga lagersaldon som konsekvens.

Peppol

Peppol är ett internationellt nätverk för elektroniska inköp som gör e-handel och e-upphandling betydligt enklare. Det började som ett EU-initiativ, men har nu spridit sig över hela världen. Peppol standardiserar en mängd olika affärsdokument såsom prislista, katalog, order och faktura, vilket förenklar för affärsparterna att göra affärer med varandra. Via accesspunkter hittar köpare och säljare varandra genom unika elektroniska adresser, s k Peppol-ID, som hanteras i såväl lokala register (SMP) som ett centralt. Tyringe är certifierad accesspunkt och SMP, vilket innebär att vi har koll på tekniken och att ni kan fokusera på affärerna i lugn och ro.

Din kontakt

Tyringe_Avatar
Andreas Risberg
CFO

Relaterade artiklar

Vi har samlat flera relaterade artiklar om Handel-lösningar.
Sök