Om Tyringe

Tyringes innovativa systemlösningar skapar integration och precision. Vi har lång erfarenhet, stor branschkunskap och ett engagemang utöver det vanliga.

Integration och precision

Välfungerande affärssystem är idag en förutsättning för de flesta företag. I systemen hanteras all den information som behövs för framgångsrika affärer. Men oavsett hur kompetenta och kraftfulla affärssystemen är, blir nyttan begränsad om informationen inte på ett enkelt sätt kan överföras till andra system, interna och externa.

Tyringe har ända sedan starten 1978 hjälpt företag till ökad effektivitet och konkurrenskraft. Våra innovativa systemlösningar skapar integration och precision. Och vi strävar målmedvetet vidare mot vår vision om en värld där alla affärsprocesser flyter obehindrat.

Erbjudande

Integrationer som får alla typer av system att prata med varandra

Det kan vara komplicerat, dyrt och tidsödande att genomföra ett integrationsprojekt om man inte gör på rätt sätt. Sedan Tyringe startade har vi kopplat ihop både vanliga och ovanliga affärssystem från en mängd olika branscher.

Hållbarhet

Hållbara lösningar för människor och miljö

Våra lösningar ser till att inget värdefullt material går till spillo, att felmarginalen minskar kraftigt och att färre personer behöver ägna sig åt monotona, men stressiga arbetsuppgifter.

Värdegrund

Enkla, drivande och inkluderande

Om vi skulle beskriva oss själva skulle vi säga att vi är hjälpsamma, kluriga entreprenörer. Vi gillar komplicerade utmaningar, men krånglar inte till det i onödan.

Kundcase

Projekt med riktigt bra flyt

Det är när vi får djupdyka i kundens verksamhet och ta oss an en riktigt klurig utmaning som vi hittar de bästa, mest precisa lösningarna. Här är några uppdrag som vi är extra stolta över.

Några av våra styrkor

Precision

Vår lösning skapar 100% precision i dina affärsprocesser.

Branschkunskap

Våra medarbetare är väl förtrogna med utmaningarna som finns i din bransch.

Flexibilitet

Vårt system anpassas för att lösa dina problem.

Kundbemötande

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta exakt rätt lösning.
Sök