Tull

Våra systemlösningar för integrationer av tullsystem gör processen snabb, enkel och spårbar, helt enligt Tullverkets krav och regler.

Ett tullsystem som skapar gränslöst flyt

I mer än 25 år har Tyringe hjälpt importerande och exporterande företag, tullombud och lagerhållare med tullhantering. Det har gett oss goda branschkunskaper och förståelse för de krav och utmaningar som tullfrågor medför. Vårt molnbaserade, användarvänliga tullsystem gör det enkelt att hantera alla typer av tullärenden gentemot det svenska och det norska Tullverket. Dessutom uppdateras systemet automatiskt med både svenska Tullverket och norska Tullmyndighetens senaste lagkrav och regler, så att du slipper oroa dig för att det ska uppstå några krångliga och tidsödande problem med dina deklarationer.

Vi är hellre en partner än en leverantör

För oss är det viktigt att ha en nära relation med våra kunder. Vi gör det med stort engagemang och levererar den bästa och mest långsiktiga lösningen. Och när integrationen väl är på plats hjälper vi dig gärna med support och service.

Kostnadseffektiva lösningar för dig som handlar med länder utanför EU

Oavsett om du är erfaren eller precis har börjat med import och export, så kan du spara tid och pengar på att sköta tullhanteringen på egen hand. Vi hjälper små och stora företag inom alla branscher att enkelt skapa effektivare tullprocesser via automatiserade överföringar från olika affärssystem. Våra integrationer är systemoberoende och kräver ingen kringutrustning eller investering i hårdvara. Direkt från tullsystemet kan du skapa, skicka och följa tulldeklarationer, helt enligt Tullverkets krav på spårbarhet. Det är en skalbar lösning som ger dig kontrollen över hela processen. Vi kan också erbjuda dig en TA-modul som kopplar ihop tullhanteringen med den fysiska transporten av godset.

Ett komplett erbjudande för dig som är tullombud

Som tullombud värderas er juridiska och praktiska kunskap högt. Den stora variationen i flöden och system kan dock leda till missar i faktureringen. Med vår användarvänliga systemlösning kan du genomföra alla typer av import- och exportdeklarationer med bara ett par knapptryck. Tyringes integrationer är helt oberoende av vilket affärssystem du och dina kunder använder, vilket ger dig smidigare och effektivare flöden i alla projekt. Alla uppdrag och avtal finns registrerade i systemet och jämförs automatiskt, så att du enkelt kan fakturera rätt arbete till rätt pris.

Merförsäljning för dig som är speditör eller har tullager

Allt fler speditörer och lagerhållare väljer att erbjuda tullhantering som del av sin verksamhet. Tyringes molnbaserade, automatiserade system gör det lätt att hantera och spåra oförtullade lagervaror genom att hålla koll på saldonivåer, artikelinformation, samt in- och utleveranser, allt enligt Tullverkets krav på tullagerbokföring och spårbarhet. Dessutom kan du snabbt skapa och skicka elektroniska tulldeklarationer med korrekt information.

Din kontakt

Relaterade artiklar

Vi har samlat flera relaterade artiklar om Tull-lösningar.
Sök