Transport

Transport

Vårt TA-system ger dig full kontroll över dina godsflöden och hjälper dig att göra det bästa ekonomiska transportvalet.

Integrerad transportadministration som flyter hela vägen

Sedan 1990-talet har Tyringe gett kunder från transportbranschen full kontroll över sina godsflöden. Vår molnbaserade, användarvänliga systemlösning automatiserar transportplaneringen, så att du får korrekt information om vad leveransen innehåller, när den anländer och hur mycket frakten kostar. Genom att hantera alla behov i flödet i ett och samma system kan du sänka dina transportkostnader och spara tid. Vi vet vilka utmaningar som transportadministration medför och arbetar nära våra kunder för att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

All information i ett och samma TA-system

På många företag är logistiken fortfarande en åsidosatt funktion. Genom att integrera och automatisera hela eller delar av systemet går det att rationalisera transporthanteringen. Det ger bättre informationskvalitet, spårbarhet och kontroll över hela kedjan av utgående och inkommande gods. Vårt transportadministrativa system kan kopplas ihop med alla typer av affärssystem och med vilken transportör du än önskar. Det är en webbaserad lösning som inte kräver någon investering i hårdvara. Dessutom stödjer den hantering av flera lager, vilket gör det lättare att planera transporter och lasta godset rätt.

Systemet hjälper dig välja rätt transportör

När det är många inblandade parter i ett projekt kan det vara svårt att hålla reda på vilket avtal som gäller för vilken transportör. Våra integrerade systemlösningar tar automatiskt fram information som hjälper dig att göra det bästa, mest ekonomiska transportvalet. Priset uppdateras med drivmedelstillägg och systemet kontrollerar fraktfakturan, för att signalera om det är något som inte stämmer. Dessutom sparas statistik från varje projekt, som du kan använda för uppföljning och förhandling med dina transportörer. När du är rätt informerad blir det enklare att göra bra affärer.

Din kontakt

Relaterade artiklar

Vi har samlat flera relaterade artiklar om Transport-lösningar.
Sök