“Tyringe gav oss självförtroende och framför allt resultat.”

Relationen mellan TitanX och Tyringe går långt tillbaka, sedan 1990-talet, och vi tror att båda parter är överens om att vi har varit en del i varandras framsteg genom åren. 

Vi på Tyringe pratar ofta om hur vi är affärssystemoberoende och att en stor fördel med Tyringe och TIS är att när dagen kommer då kunden ska byta affärssystem förblir ”omvärlden” opåverkad. Detta eftersom anslutningarna mellan TIS och kundens kunder, leverantörer och tredje part förblir intakta. 

TitanX har använt TIS Automotive integrerat med sitt affärssystem i många år för att hantera sin EDI-kommunikation med kunder, leverantörer och tredje part. Förra året fattade de ett stort beslut att lämna sitt skräddarsydda affärssystem, MacPac, och gå in i SAPs värld. Efter tre intensiva månader kom dagen då övergången skulle ske. Den 1 februari kunde ett smärtfritt Go live konstateras! Vi firade projektet med en tårta här i Tyringe. 

”Vi på TitanX bytte affärssystem till SAP S/4HANA i februari 2020. Det var ett intressant och utmanande projekt. Mycket diversifierat team med medlemmar från Sverige, Indien och USA. Tyringe var en viktig del av övergången. Vi bytte EDI-trafik från ett affärssystem till ett annat utan avbrott för kunder och leverantörer. Tyringe är en bra och pålitlig partner som hjälpte oss genom hela processen, vilket gav oss självförtroende och framför allt resultat.” 

G. Nowak
Group IS/IT Director

Dela med vänner
Sök