Menzies Aviation Sweden effektiviserar tillsammans med PipeChain SCM Tyringe

– Att vara ett ledande frakthanteringsbolag på Malmö Airport ställer höga krav. Att arbeta effektivt och digitalisera är en viktig del för oss för att klara av det höga tempot som branschen har. När vi bestämde oss för PipeChain SCM Tyringe AB och TIS Logistics tullmodul var det efter varma rekommendationer från samarbetspartners och beslutet kändes väldigt rätt och tryggt. Vi har från första kontakt mötts av väldigt mycket kunskap och intresse för systemutveckling och effektivisering av oss som företag. Vi har även mötts av ett stort driv för att möta både vad vi kräver och önskar av olika program. Vi har hittat en samarbetspartner i PipeChain SCM Tyringe som vill framåt och viktigast av allt, vill framåt med oss utan att bromsa oss!

Förutom att vi valt PipeChain SCM Tyringes system kommer vi även tillsammans utforma en portal för våra kunder att kontrollera lagersaldo hos oss. En viktig funktion för oss och våra kunder för att skapa kontroll och översikt i en ny helt digital version mot hur vi jobbar idag. Detta projekt ser vi väldigt mycket framemot att göra tillsammans med PipeChain SCM Tyringe och skapa något från grunden med all kunskap vi båda har inom området.

Att ta sig an ett flygfraktshanteringsbolag är inte det lättaste. Vi arbetar dagligen med snabba deadlines, nya rutiner, nya kunder och det krävs flexibilitet utöver det vanliga för att klara av att leverera i samma takt. Välfungerande program som effektiviserar arbetet krävs och att hela tiden arbeta mot att bli mer effektiva är väldigt viktigt för oss.

Vår digitalisering med vår nya systemleverantör har bara börjat!

Nina Fehrm
Customer Service Supervisor
Menzies Aviation (Sweden) AB
| Malmö Airport

Dela med vänner
Sök