Tyringe -> PipeChain, nu är det dags!

I många år har Tyringe som bolag och varumärke kallats just Tyringe, detta sträcker sig långt långt tillbaka och kanske kommer det leva kvar även framöver i dagligt tal. Vi har tidigare informerat om att vi kommer bli en naturlig del av övriga PipeChains varumärke. Nu är det dags!

Från och med nu byter vi grafisk profil och hemsida från www.tyringe.com till www.pipechain.com. Sidan finns sedan en tid tillbaka på engelska och nu har vi även lanserat den på svenska. Nya hemsidan inkluderar allt vi kan leverera inom hela PipeChain, tittar ni under Lösningar känner ni igen vad ”Tyringe” levererar.

In och titta! Ta gärna en extra titt på Menyn där du enkelt ser hela översikten på sidan och vad vi på PipeChain erbjuder och vilka vi är. Det gemensamma erbjudandet är oerhört starkt, det är många års erfarenhet och branschkunskap samlat i PipeChain. Som ni ser visar vår nya gemensamma logotyp spår av både Tyringes och PipeChains logotyp – det visar vår samhörighet, nu tar vi sats in i framtiden och ser fram emot många spännande samarbeten med er kunder, leverantörer, samarbetspartners och blivande kunder 😉

Framöver kommer även vårt nyhetsbrev i vår nya layout, håll utkik.

Hälsningar PipeChain SCM Tyringe

PS. Lite längre fram kommer det även ske förändringar på vårt LinkedIn-konto, mer info kommer när det är dags. Vi vill redan nu slå ett slag för att ni ska börja följa oss på PipeChain | LinkedIn.

Dela med vänner
Sök