Tyringe på Monitor ERP Arena i Gävle – 100% match

Hej!

Jag och min kollega Tobias Bellman fick möjlighet att delta på Monitor Användarseminarium i Gävle den 12–13 maj. Vi var ett fåtal företag som erbjöds denna möjlighet att visa upp våra specialkompetenser integrerat med Monitor ERP och mina förväntningar var höga. Det är lika bra att säga det med en gång; dessa införlivades på alla sätt och vis och jag ska försöka förmedla detta nedan.

Vi känner oss som en viktig partner i den totala lösningen som Monitor ERP står för. Monitor och Tyringe delar även viktiga tankar, värderingar och agerande. Det jag menar är öppenhet, trygghet och ”envishet” att se sin väg, följa den, men samtidigt vara öppen och följsam för hur omvärlden förändras och krav tillkommer. Att vara bäst i klassen kräver stort mod och ibland lite ”galenskap” och just galenskap gör tillvaron rolig och föränderlig. Under dessa två dagar träffade vi många intressanta personer och deras företag och sannerligen försvann mina visitkort i strid ström. Vill passa på att be om ursäkt till er vi inte fick möjlighet att personligen prata med utan ni fick nöja er med visitkortet. Ta kontakt med mig eller min kollega så ska vi lyssna på era utmaningar och funderingar.

Hela arrangemanget utstrålade fokus, beslutsamhet och ödmjukhet. Passar på att tacka för två dagar som kommer leva kvar i mitt hjärta. Det kan till viss del bero på att jag är född och uppväxt i den del av Sverige då Hudiksvall/Gävle klassas som ”södern”.

Ett stort och innerligt tack till Morgan Persson och all övrig personal på plats, vi kommer gärna tillbaka. 🙂

Med vänliga hälsningar
Mats Nilsson

Dela med vänner
Sök