Jeld-Wen digitaliserar på bredden med Tullsystem

-Tyringe har sedan lång tid tillbaka varit en mycket nära samarbetspartner för integrationer med våra kunder och hanterar våra dagliga affärsprocesser på ett effektivt sätt. När nuvarande system för integration mellan Tullverket och vårt affärssystem gick ur tiden var valet lätt att utöka Tyringes integrationsåtagande. TIS Tullsystem verkar mycket användarvänligt och vi ser fram emot att få komma igång, säger Per Samuelsson Jeld-Wen.

-Det är precis så här vi vill växa med våra kunder. Vi är nära och kan våra kunders verksamhet och behov för att utöka vår leverans ytterligare. Startsträckan blir kortare vilket gör både införandeprojekt och leverans effektivare. Att våra kunder utökar på bredden med sin digitalisering upplever vi som fantastiskt hedrande, säger Fredrik Winbladh, VD Tyringe.

Jeld-Wen är en amerikansk dörrtillverkare med verksamhet i 19 länder och 120 tillverkningsplatser. I Sverige har Jeld-Wen en gedigen historia av dörrtillverkning med samlad kunskap genom varumärken som Swedoor, Dooria WST och Jite, i mer än 100 år.

Dela med vänner
Sök