Bergendahls stärker sin leverantörs-EDI tillsammans med Tyringe

Bergendahls valde lokala experter och ett fördjupat samarbete med Tyringe, riktigt kul tycker vi på Tyringe! Bergendahls beslut om en total översyn av EDI-plattform och en långsiktig strategi mot hållbar tillväxt gav oss en härlig utmaning som vi antog.
Genom vårt basprojekt fick Bergendahls en skalbar EDI-lösning från Tyringe med en väl genomtänkt tanke kring standardintegrationer till affärssystemet SAP. En bra process för anslutning tillsammans med ett brett utbud av anslutningsmöjligheter skapar bra förutsättningar framåt. Nu tar vi nästa steg tillsammans för att verkligen få ut det fulla värdet!

Tyringes support – om samarbetet

Vi bjöds tidigt in i processen för att ge vår input kring var vi vanligtvis ser utmaningar, det var väldigt positivt. Idag har vi tillsammans tagit fram en anslutningsprocess som känns väldigt bra för både Bergendahls och Tyringe med tydliga roller och ansvar för båda parter. Det är så skönt och det gynnar oss båda i arbetet som vi ser det, det passar våra egna kärnvärden om att arbetet det ska vara Enkelt, Drivande och Inkluderande.

IT-direktör Bergendahls – Magnus Adler om projektet

Vi har nyligen stängt basprojektet och resultatet för denna del är över förväntan, väldigt positivt. Vi har varit noggranna med att definiera vilka värden vi vill ha ut av vår hostade lösning hos Tyringe samt hur vårt samarbete framöver behöver stötta vår digitaliseringsresa mot verkligt värdeskapande. Jag ser fram emot ett fortsatt bra partnerskap och framåtblickande dialog. Nu sitter vi i förarsätet där vi ska se till att nu få effekten av våra nya lösningar.

Dela med vänner
Sök