Processautomation

Processautomation

Business Process Automation är en framgångsrik metod för att automatisera och effektivisera affärsprocesser och informationsflöden.

Business Process Automation skapar digitalt flyt i alla affärer

Tyringe hjälper företag inom en mängd olika branscher med automatiserade affärsprocesser och informationsflöden. Business Process Automation (BPA) är tillsammans med Tyringe Integration System (TIS) kärnan i vårt erbjudande. Som kund hos oss kan du få både skräddarsydda systemlösningar inom integration, och användarvänliga paket med förkonfigurerade mallar som enkelt kan appliceras på dina processer. Våra system kräver ingen investering i hårdvara, eftersom de är molnbaserade och fungerar oberoende av vilket affärssystem som du och dina kunder använder. 

Ett visuellt system som inte kräver kod

Business Process Automation ger dig möjlighet att skapa unika affärsprocesser och förvandla komplexa processer till enkla flöden. BPA är en no code-lösning där du kan bygga applikationer och verksamhetsstöd utan att behöva skriva någon form av kod. Du får tillgång till en mängd förkonfigurerade mallar och moduler som kan användas för att utveckla ett smartare flöde. Tack vare modulfunktionen kan du snabbt gå från idé till utvärdering av insatsen, utan att ha investerat några större summor.

Konfigurerade och konceptuella lösningar

Våra förkonfigurerade moduler kan användas på flera sätt. Du väljer själv om du vill applicera modulen som den är, eller om du vill vidareutveckla och finslipa den för att möta ditt specifika behov. I biblioteket finns moduler med olika funktioner, där vissa är mer generella och andra är anpassade för att användas inom en specifik bransch eller segment. Det är en skalbar lösning som går att paketera på många olika sätt, beroende på vilket problem det är som ska lösas.

Hellre en partner än en leverantör

En sak som kännetecknar oss som jobbar på Tyringe är vårt engagemang och driv. Vi gillar att ta oss an kluriga problem och ger inte upp förrän vi har hittat den bästa lösningen. Därför har vi gärna ett nära samarbete med våra kunder, så att vi får djup kunskap och förståelse för din verksamhet. Vi hjälper dig gärna att välja och implementera våra BPA-moduler i dina affärsprocesser, men också att skräddarsy dem för att passa just ditt företag.

Din kontakt

Tyringe_Avatar
Andreas Risberg