Account Manager

Vill du vara med på vår tillväxtresa och bidra till nya affärer? Tyringe är framgångsrika inom systemintegration mellan olika affärssystem och är grymma på affärsprocesser B2B.
Vi erbjuder digitala lösningar för affärsflöden och stödprocesser i bolag som komplement till befintliga affärssystem, såsom exempelvis EDI-lösningar för logistikflöden (kunder, leverantörer, inköp, avtal), tullhantering m.m. Sannolikt är du redan idag bekant inom flera av dessa områden och har ett eget nätverk som du kan bearbeta. Tyringe är ett tryggt företag som står stabilt även under den utmanande Covid-19-tiden som vi alla lever i. Utifrån den stabila grunden bygger vi nu vidare och är redo att göra en resa!

Rollen som Account Manager

Vi står inför tillväxt och söker en driven person som självständigt kan bearbeta nya kunder samt utveckla befintliga kunder. Du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor, så väl säljare, applikationsexperter som utvecklare. Det är du som har ledartröjan på dig och håller i dialogen med kunderna. I första hand är det nya kunder du kommer i kontakt med i det dagliga arbetet. Vi har en stabil kundbas med mycket bra referenser från tunga varumärken och det är din uppgift att addera fler till listan.

Vem söker vi?

Du har en förmåga att inge förtroende och bygga relationer på beslutande nivåer. För att lyckas bör du ha ett brett kontaktnät, helst inom tillverkande industri, dagligvaruhandel eller andra logistikintensiva företag. Att hitta kundnytta, värde och bygga en ROI är naturligt för dig. Det krävs en mycket hög förståelse av generella affärsprocesser för att lyckas. Du måste ha mycket hög förmåga att planera och strukturera ditt arbete självständigt och målmedvetet. Som person känner du igen dig i våra värderingar Enkla, Drivna och Inkluderande.
Utöver Tyringe har vi kontorsplats i Malmö för denna tjänst.

Vi vill att du har några av nedan kompetenser/meriter:

  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Dokumenterad erfarenhet av lösningsförsäljning
  • Det är meriterande om du har erfarenhet att sälja affärssystem
  • Det är meriterande om du kan försäljning inom SaaS

Vi erbjuder dig:

  • Möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av en stark entreprenörsanda med engagerade medarbetare där du får vara med och påverka.
  • Ett självständigt arbete med mycket frihet och ansvar
  • Möjlighet att påverka vårt erbjudande till marknaden

Ansökan skickas till vår VD Fredrik Winbladh,
fredrik.winbladh@tyringe.com

Dela med vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Cookies

På tyringe.com används kakor (cookies). Kakor är små textfiler som lagras på din dator och som innehåller information om vad du gör på webbplatsen.